Resan till Lyxvillan

2013-12-26 @ 14:53:07 Allmänt Kommentarer (0)
Efter två veckor i Antons lägenheten fick vi nu fortsätta våran färd.
Tack så mycket grabbar för vi fick stanna och våldgästa er!
Vi firade jul i vanen brevid en lekplats i regn. Mycket trevligt.. Senare på kvällen bestämde vi oss för att dra till svenska kyrkan och käka julbord och titta på kalle anka. Oturligtnog så fick vi ingen plats på julbordet.. Så vi gick och köpte kebab..
Igår var vi på världens största bio duken var typ 40 meter bred. Helt sjukt men det var typ inte värt det för man fick seriöst vrida huvudet varje gång någongting hände på andra sidan bioduken.
För att sammanfatta veckan skulle jag säga Bio julafton kebab Bondi Beach vodka DUSCHA i en riktigt DUSCH burgare julbak julallsång i buss och varför är det så mycket kineser i Sydney?
Men vi lever jävligt gött för tillfället. Puss och Kram
 
 

Älskar den här stan!

2013-12-21 @ 05:13:20 Allmänt Kommentarer (0)
Jag skriver alldeles för dåligt på bloggen. Och jag kommer inte heller bättra mig.. 
En normal dag här i Sydney består först utav att vi dra ut och springer runt Canada Bay. Där vi stannar på ett utomhus gym och tränar i typ 30 grader.. Sjukt jobbigt. Sen blir det havregrynsgröt med en fruktansvärt äcklig limesylt. Förbannat vidrig sylt, köp den aldrig. Sen drar vi ofta ut och skejtar och det är så jävla underbart att skejta här, men mina skor börjar gå sönder, så har lite hatkärlek till det. Efter vi har skejtat brukar vi producera musik eller gå ut på stan och bli lite halvt reckless. Inte något jobb inte något att tänka på alls. Älskar den här staden!
Kanske inte riktigt där vi hänger, men det finns lite små fuckade klubbar också..

Sydney

2013-12-19 @ 04:02:23 Allmänt Kommentarer (1)
Helt jävla underbar stad! och en stor kontrast från farmen!

Håller det riktigt

2013-12-16 @ 02:02:00 Allmänt Kommentarer (0)
Igår åkte vi till IKEA för att bunkra upp oss inför vårt massiva julbord som vi kommer ha till Jul

Slutet

2013-12-14 @ 07:31:31 Allmänt Kommentarer (0)
Nu drar vi och våra fulla plånböcker mot Sydney!

Somersby Falls

2013-12-07 @ 08:14:43 Allmänt Kommentarer (2)
Vi åkte på en liten roadtrip till ett lokalt vattenfall och hikade 1 timma nerför en stor fors med vattenfall och berg man kunde hoppa ifrån. Riktigt kul att göra något annat än att plantera träd! Men träden börjar faktiskt ta slut på onsdag drar vi förmodligen från farmen och mot sydney där vi fått sovplats av världens skönaste Anton Midtöy. Påvägen till sydney blir det IKEA och svenska köttbullar!

Design av Tasnim
Headerbild frÂn WallpapersWide