Ballina

2014-01-30 @ 01:24:05 Allmänt Kommentarer (0)
Nu drar vi mot Ballina!
Där vi skall paddla kanot i en mangrooveskog med delfiner!


Yamba

2014-01-29 @ 05:41:34 Allmänt Kommentarer (0)
Det går bra nu'
Förrutom alla snodda saker så känns allting fruktansvärt gött för tillfället! Vi smiter in på ett nytt hostel varje dag, lagar god mat vid en spis och använder internet. Dagarna bara försvinner och det är helt sjukt.. Det är februari om några dagar och jag har redan varit borta i 3,5 månader!

Australia Day firade vi genom att hänga på den lokala pubben i Coffs Habror där några av main eventen var flipflop kastning och pajätning. Träffade mycket sjukt trevligt folk som lade en rejäl klick på bbq sås på Gunnar! Peace


Aussie Day

2014-01-26 @ 04:18:29 Allmänt Kommentarer (0)
Vi har anlänt till Coffs Harbor.
Bor i bilen men på något sätt har vi lyckats få hostelpersonalen att tro att vi bor på hostellet där vi har parkerat bilen. Så vi njuter av duschar med varmvatten och riktiga spisar.
Igår var vi på stranden och surfade. Riktigt underbart när man lyckas fånga en våg och bara glider fram över vattnet. Idag är det australia day och det måste firas. Så vi kommer dra till någon nattklubb som kallas för hoey moey och kbk bara! 


Tvätta

2014-01-22 @ 00:34:04 Allmänt Kommentarer (0)
Tvättar första gången sen sydney... Ni vill inte veta vad vår van luktar!
Igår hängde vi på ett koalasjukhus, det var riktigt decent men vi fick träffa en del halvsköna koalabjörnar iallafall.
Iallafall så har vi nu en plan! 
Vi skall hänga i Port Macquarie tills i morgon sen blir det norr mot Coffs Harbor där vi skall fira Australia Day. Efter det så skall vi paddla kanot i Ballina i en riktig mangroove regnskog där man tydligen kan paddla brevid delfiner! Efter vi softat med delfiner kommer vi dra till nimbin och sen vidare mot byron bay för att ha det riktigt kalas!


Koalasjukhus

2014-01-21 @ 02:07:33 Allmänt Kommentarer (0)
Idag skall jag och tysken hänga med koalabjörnar! Australiens största koalasjukhus finns tydligen här i Port Macquarie. Förmodligen enda också.. Men så vi skall iallafall gå och hänga med dem ett tag! 
Bamse kram




Fan i helvete

2014-01-20 @ 01:54:36 Allmänt Kommentarer (0)
Min helvetes dator, gopro och plånbok har blivit snodda! fan jag hade så mycket filmer och allt på den helvetes datorn! Så kan meddela nu att det inte blir någon australienfilm.. I dag sörjer vi.




Port Stephens till Seal Rocks

2014-01-17 @ 03:29:47 Allmänt Kommentarer (0)

Vi gör ingenting
 
Vi är påväg upp mott byron bay och vill inte komma fram förens 1 februari. Så vi gör verkligen ingenting, åker runt till olika holiday destinations och bara tar det jävligt lugnt och äter gott.
 
 
 

Port Stephens

2014-01-11 @ 06:21:04 Allmänt Kommentarer (2)
Vilket jävla paradis jag kommit till!
Har parkerat bilen 2 meter från stranden så det blir frukost vid havet varje morgon och det är 32 grader i luften och kanske 23 i vattnet. Love it.



Six Foot Track

2014-01-09 @ 23:13:52 Allmänt Kommentarer (0)
Från Katoomba till Jenolan Caves

Vi bestämde oss för att gå på en hike uppe i blue mountains som ligger cirka 2 timmar norr om sydney. När vi kom fram till Katoomba så märkte vi snabbt att det var stor skillnad på temperaturen. Vi hade bara åkt upp cirka 500 meter men det var redan 10 grader kallare. Från Sydney med vanligtvis 30 grader så kom vi till Katoomba som hade cirka 20 grader. Vi hade inte heller packat direkt tjocka kläder.. 
Men vi begav oss ut till en turistinformation för att köpa en karta och en sändare ifall vi skulle bryta något ben eller gå vilse. För om det händer där inne är man rätt fucked. Spåret är cirka 5 mil långt och det finns ingen reception någon stans.
 
Spåret var iallafall helt underbart vackert. Började med djungelatmosfär och sen kändes det som en slagfält i sagan om ringen. Vi gick runt där och blev nästan överkörda av kängurur hela tiden. Så sinnes mycket kängurur. Vi trodde ju som sagt att det skulle vara varmt här uppe. Men på natten sjunk temperaturen ner till 8 grader och vi hade inga jackor eller inget tält och självklart skulle det regna. Så vi kom till en campingplats där vi fick bygga ett tält med våra handdukar av ett gammalt bord. Vi låg och frös hela natten och vaknade upp av att vi visste att vi behövde gå 30 km den dagen. När vi gick dagen därpå så kom vi till en stor flod kallas Cox River som vi behövde gå över med den vingligaste äckligaste hängbron. Riktigt läskig känsla but det gick fine!. Vi klarade alla utmaningar och vi anlände till en annan campingplats och sov under en annan bänk.. Det fanns heller inget vatten så vi var tvugna att dricka regnvatten. Kände mig som bear grylls jr.
Dagen därpå var vi inte långt från våran destination, Jenolan Caves. Där vi besökte något helt fantastiskt en underjordisk grotta. Helt galet vackert.
Nu drar vi till Port Stephens för att vila upp min rygg, tänker aldrig mer bära 14 kg i 5 mil och hänga med sporrarna.
KRAM.
 

Jag lever!

2014-01-09 @ 11:48:00 Allmänt Kommentarer (0)
Har precis Hike:at över 50 km genom blue mountains!
Har sjukt mycket bilder på kängurur och djungel som jag kommer uppdatera när jag får internet men just nu har jag smitit in på ett hostel och receptionisten tittar på mig väldigt snett.. Men vi hörs snart!

Hej då Sydney!

2014-01-06 @ 13:18:07 Allmänt Kommentarer (0)
Vart tre helt underbara veckor i min nya favorit stad
Har träffat galet mycket sköna människor och haft en förjävla trevlig tid!
Här är bilder från dag ett till slutet.
 

Mot Blue Mountains!

2014-01-06 @ 07:06:55 Allmänt Kommentarer (0)
Nu har vi fått nog av Lyxvillor, pooler och kylskåp.
Så vi har packat våra väskor för att dra upp i bergen där vi skall hika i 3 dagar.
 
Några dagar efter vårt poolparty började poolen få en lite vackrare mysigare färg
 

Ausigt!

2014-01-05 @ 06:21:21 Allmänt Kommentarer (0)
Vad har vi gjort sen nyår? Vi har vart på happy hour i Darling Harbour, riktigt fint! Druckit för mycket goone i manly som förövrigt är en väldigt fin del i Sydney. Vi har spelat beer pong, gauch och flip cup med mera. Som jag och gunnar absolut inte förlorade med 5-0 mot Ylva och Tyra!
 

Gott Nytt År!

2014-01-01 @ 06:38:39 Allmänt Kommentarer (0)
Hade ett förjävla bra poolparty och nyårsfest! med aldeles för mycket goa männsikor! 
Mina vackra söta läsare ni borde checka bloggen www.pantherzinoz.blogg.se
 
 
 
 

Design av Tasnim
Headerbild frÂn WallpapersWide